Menu

logo-fit-challenge-500

Bootcamp

fit-challenge-foto-bootcamp
Momenteel een grote hype, waar bijna iedereen bekend mee is. Het werkt zeer effectief en is zeer afwisselend. Je leert om met je eigen lichaam tegen de zwaartekracht in balans, kracht en coördinatie te bevorderen door middel van diverse oefeningen. Je lichaam zal fit en sterk worden en je geniet tijdens de training van de buitenlucht.

Golfsurfen

fit-challenge-foto-golfsurfen
Op zee de golven bedwingen. Een ultieme manier om balans te krijgen om op je board te kunnen staan. Hierdoor ontwikkel je balans, rompstabiliteit en leer je in weer en wind hoe je je natuurlijke afweer kunt versterken. Adrenaline wanneer dit lukt!

Stand Up Paddle ( SUP )

fit-challenge-foto-stand-up-paddle
In weer en wind trainen voor een natuurlijke afweer, rompstabiliteit, armkracht en oog- hand coördinatie. Het lijkt makkelijker dan het is, echt een uitdaging!

Mountainbiken ( MTB )

fit-challenge-foto-mountainbiken-atb
Een intervaltraining op je mountainbike, een boost voor je beenspieren en je uithoudingsvermogen. Geen weg, bospad of heuvel ga je uit de weg. Fietsen in een andere dimensie.

Hardlopen

fit-challenge-foto-hardlopen
Een intervaltraining, ook mogelijk voor de laag belastbare klant. Je loopt door duinen, bossen en over het strand. Op eigen temp werken aan je conditie.

Fitness

fit-challenge-foto-fitness
Door middel van individueel opgestelde trainingsschema’s werk je aan je fysieke conditie. Je sterkt je lichaam zodat je fysiek weerbaarder bent voor belasting in je dagelijkse leven. Dit gebeurt in de fitnessruimte van Cordesfysio.

logo-bootcamp-katwijk-600    fit challenge thebodybar katwijk    logo-surf-en-beach-katwijk-fit-challenge    logo-gearfreak-fit-challenge    logo-surfschool-katwijk-fit-challenge    logo-royal-dump-fit-challenge