Menu

logo-fit-challenge-500

Programma

Bij Fit Challenge werken we in blokken van 3 of 4 lessen. De lessen worden aangeboden op zondagochtend. Deze blokken kunnen ook worden samengevoegd en tot een totaalpakket worden gevormd. Zie hieronder een voorbeeld. Op een totaalpakket geven wij 15 euro,- korting.
Alle activiteiten op zondag worden buiten gehouden. De locatie voor het surfen en suppen zal veelal op zee bij Katwijk zijn en het ATB-en in de duinen en bossen in de kustregio. Het bootcampen kan op diverse locaties worden aangeboden, maar in ieder geval altijd in de directe omgeving van Leiden.

Activiteit los Data Prijs
3x Bootcamp    ...   € 30,-
3x Mountainbiken   ...   € 50,-
4x Golfsurfen/Suppen   ...   € 70,-

Afhankelijk van het weer en de conditities op het water, wordt er gekeken wat de meest geschikte activiteit is voor dat moment.
Wanneer de watertemperatuur van de zee te laag wordt in de wintermaanden om te surfen en/of suppen, zal daar rekening mee worden gehouden. Hiervoor zal er dan een extra bootcamp en/of ATB-les worden ingepland.
De activiteit, starttijd en locatie wordt wekelijks aangegeven op de website van FIT CHALLENGE.

De activiteiten die we op zondag aanbieden, zijn op aanvraag ook mogelijk op zaterdag en doordeweekse dagen. Tevens zijn alle activiteiten in losse lessen verkrijgbaar. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen: info@fit-challenge.nl

logo-bootcamp-katwijk-600    fit challenge thebodybar katwijk    logo-surf-en-beach-katwijk-fit-challenge    logo-gearfreak-fit-challenge    logo-surfschool-katwijk-fit-challenge    logo-royal-dump-fit-challenge